A Profissimus Tanácsadó Iroda Kft. a 2010-es megalapítása óta nagy hangsúlyt fektetett a céges szakmai képzések szervezésére, így az évek alatt rendkívül kiterjedt, országos partnerhálózatot sikerült kiépíteniük. Az együttműködések keretében számos alkalommal tudtak segíteni cégeknek különböző EU-s pályázatok képzési feltételeinek teljesítésében, mindemellett rendszeresen közreműködnek partnereikkel a meglévő munkavállalóik fejlesztésében, át- és továbbképzésében, akár szakmai képzések, akár soft-skill tréningek formájában.

A képzéseket minden esetben a megrendelő igényeinek figyelembevételével, a munkarendhez, kért oktatási ütemezéshez alkalmazkodva, igény esetén a cég székhelyén, telephelyén szervezik meg.

Mind Uniós, mind hazai forrásból finanszírozott, KKV-kat és nagyvállalatokat támogató projektekben is sikeresen, a szakmai céloknak tökéletesen megfelelve hajtják végre a projekt kiírásában foglalt képzői feladatokat, melynek köszönhetően a bennük bízó, munkájukkal elégedett, visszatérő partnereik száma folyamatosan gyarapszik.

Az elmúlt évek során megvalósított projektjeik, a megrendelőik szakmai célkitűzésétől függően, egyaránt szolgálták a versenyképesség javítását, kapacitásbővítést, munkaerő-megtartást, érzékenyítést, dolgozói és digitális kompetenciák fejlesztését, át- és továbbképzéseket az egyes munkakörök közötti átjárhatóság biztosításáért, szervezetfejlesztést, vagy éppen a megfelelő munkaerő megtalálását, betanítását is.